Bezoek ook onze landelijke website 50|50 Nederland
Workcenter Almere

Workcenter Almere

Welkom bij 50|50 workcenter Almere!

50|50 workcenter is een onderdeel van het Leger des Heils en richt zich specifiek op het aanbieden van zinvolle dagbesteding met als uitgangspunt toeleiding tot de arbeidsmarkt. Wij geloven dat wanneer iemand werkt dit van grote invloed zal zijn op het herstel van het gewone leven Binnen de provincie Flevoland hebben wij ons in Almere en Lelystad gevestigd met een aantal leerwerkbedrijven. Hier bieden wij zinvolle en leerzame dagbesteding aan voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Meer informatie over wat wij doen Neem contact met ons op

Achtergrond

50|50 Workcenter Almere is verdeeld over een aantal locaties in de stad. Binnen Almere hebben wij een diverse leerwerkbedrijven waar wij dagbestedingstrajecten aanbieden en waar je een vak kunt leren. Bij 50|50 workcenter in Almere doe je werkervaring op en word je voorbereid op een vervolgstap richting (betaald) werk of een opleiding.  50|50 workcenter geeft het dagelijkse leven weer een zinvolle invulling en bij ons (her)ontdek je jouw talenten.

Wij bieden hulp aan mensen die voor langere tijd niet actief zijn geweest op de arbeidsmarkt. Het zijn vaak mensen die geen ‘helper’ hebben. Dit werk doen wij vanuit onze christelijke overtuiging dat we als mensen een opdracht hebben om onze medemens te helpen en om te zien naar mensen in nood.

Binnen Almere bieden wij diverse dagbestedingstrajecten aan: 50|50 food - grootkeuken en restaurant, 50|50 food – catering en 50|50 food – SRV. Wil je meer weten wat deze projecten inhouden kijk dan bij wat wij leveren. Dagelijks staan onze ervaren werkmeesters klaar om jou het vak aan te leren waarmee je eventueel straks verder kunt op de arbeidsmarkt. Binnen de diverse projecten bieden wij diverse werkzaamheden aan. Naast de vakinhoudelijke kennis helpen we je ook om in het arbeidsritme te komen en leren we je de skills van goed werknemerschap.

Wij proberen ieder traject zoveel mogelijk om maat te laten zijn. Dat begint met aansluiten bij jouw behoefte en wens. Gemotiveerd zijn en aanwezig zijn op de afgesproken tijd is het enige wat wij van jouw vragen. Al het andere doen wij samen met jou en zullen wij zoveel mogelijk met en voor jou regelen.

De enige overige voorwaarde die wij stellen is dat het leerwerktraject op enige wijze gefinancierd is. Dit kan door diverse vormen van indicaties of inkooporders. Heb je hier vragen over, neem dan contact met ons op of met iemand in jouw omgeving die jou hier meer over kan vertellen.