Wat wij doen

Sociale activering en arbeidsmatige dagbesteding: Onze 50|50 leer/werkbedrijven zijn beschutte werkomgevingen waarin het echte bedrijfsleven zoveel mogelijk wordt gesimuleerd. Het opdoen van een werkritme, het aanleren van arbeidsvaardigheden en het leren van een vak zijn belangrijke uitgangspunten.

Re-integratie: Duurzaam participeren in de samenleving is ons uitgangspunt. Aan de hand van een 7-stappenplan begeleiden wij de deelnemers naar het maximaal haalbare op de participatieladder. Onze coaching is gericht op duurzame uitstroom naar werk, school of vrijwilligerswerk

Ons aanbod

Door in te zetten op werk- activering zet je een kandidaat in zijn of haar kracht. Wij bouwen mee aan eigenwaarde en het vertrouwen van kandidaten waarmee ze kunnen participeren in de samenleving. Wij bieden: 

Sociale en arbeidsmatige activering. Werkvaardigheden opdoen en onder methodische begeleiding uitbouwen in combinatie met ondersteuning op het gebied van geld - schulden – vrije tijd – taal.  

Werkervaringsplekken. Een vak leren op een werkplek in het 50I50 workcenter voor mensen die nog niet bij een werkgever aan de slag kunnen.

Opleiding en training. Behalen van een diploma of een certificaat.

Re-integratie. Met een gespecialiseerde re-integratiecoach op zoek naar werk via o.a. werk- en sollicitatietraining.

Jobcoaching. Begeleiding bij het behouden van een betaalde baan

Ontzorgen van werkgevers. Bedrijven en overheden ondersteunen bij de invulling van sociaal ondernemerschap en het realiseren van betaalde banen voor deelnemers.

Tom

"Ik kan niet wachten om weer bij een reguliere werkgever aan de slag te gaan"

Lees het verhaal